Relax Massage & Thai Shop

Relax Massage

Massage Antwerpen

Hebt u de nood om er eens uit te zijn? Eens al je zintuigen te laten verwennen? Die nieuwe start kan je meteen krijgen door een heerlijke massage. In hartje Antwerpen kan u daarvoor terecht bij Baan Phetara. Zij bieden u Thaïse massages aan in hun salon op de Pelgrimstraat 14, 2000 Antwerpen.


Met een variërende dosering en ritme wordt u verwend met fricties, knedingen en strijkingen. Men maakt voor deze Thaïse massages gebruik van een neutrale olie, maar indien u dit wenst, kan ook een aromatische olie gebruikt worden. U zult het merken, na zo'n relaxerende massage zul je er weer helemaal tegenaan kunnen. Massages zijn namelijk niet enkel op de ontspanning van spieren gericht, maar brengen ook de geest in balans. De afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd zodat u door middel van een zuiver lichaam volledige rust vindt, zelfs midden in de drukte van Antwerpen. Deze massage is dus uiteraard niet bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar erotiek. Daarom is het de huisregel bij Baan Phetara dat men de slip aanhoudt tijdens de massages.


Bent u na deze weldoende massage benieuwd naar wat Thailand nog meer te bieden heeft? Neem dan zeker eens een kijkje in de Thai Shop, die Baan Phetara ook aanbiedt. U vindt er vast wel iets naar uw smaak vinden ter decoratie van uw huis of als geschenk voor een dierbare.


Inderdaad, u kunt bij Baan Phetara te Antwerpen genieten van een deugddoende massage, maar dat is niet alles! Ook réchtstreeks geïmporteerde Thaïse geschenkideeën en decoratiestukken kunt u bij ons vinden. Bronzen en houten Boeddhabeeldjes, Temphanons, houtsnijwerk, schaaltjes, tafeltjes,… noem maar op. Een klein stukje Thailand in Antwerpen dus, met massages er bovenop!


Wilt u meer informatie over massages die Baan Phetara biedt in Antwerpen? Ga dan op onze website kijken www.baanphetara.com en contacteer ons via de gegevens die u online vindt. Als u liever niet wil wachten op uw massage, maak dan direct een afspraak met ons.
 

Neem vrijblijvend contact op met ons.

Thai shop | Thai Antwerpen | Boeddha beeld | Thai import | Voetmassage Antwerpen | Thai massage Antwerpen | Duomassage Antwerpen | Wellness Antwerpen | Relaxmassage Antwerpen | Massage Antwerpen

e-mail Massage: massage@baanphetara.be e-mail Thai Shop: shop@baanphetara.be betaalmogelijkheden: Cash - Bancontact - Maestro - Visa - Mastercard